НЛП у школи

поставио/ла Славица Јурић 16. 3. 2016. 15:47   [ ажурирано 30. 12. 2017. 09:16 ]

Уметност комуницирања – тајна успешних

Kомуникација је у основи свих наших односа.  Састојак без кога се не може.

Када је комуникација квалитетна, остварујемо успешне резултате.

Комуникација је вештина која се учи, негује и унапређује.

 За све Вас који желите да унапредите своју комуникацију, освежите своје вештине комуникације и постанете уметници у овој вештини, организујемо нови циклус вебинара ,,Уметност комуницирања – тајна успешних'', неформалну обуку са циљем да помогне просветним радницима у Србији, да их мотивише и оснажи за изазове на које свакодневно наилазе.

Предавања - вебинари

Вебинари ће се одржавати једном недељно, током пет недеља – сваког петка у новембру и децембру, у трајању од 90 минута. Полазници са територије целе Србије имаће прилику да онлајн, комфорно, из свог дома посвете време и своју пажњу следећим темама:

 1. Уметност комуницирања – како то ради? (НЛП комуникацијски модел, методологија, настанак, зачетници, намере, дефиниција) 
 2. Како успешни размишљају? (Основни принципи) 
 3. Similis simile gaudet (Шта значи склад и чему служи?
 4. Успех или неуспех?  (Повратна информација, занемарени ресурс) 
 5. Програм твог компјутера (Шта каже огледало?)

Коме су намењени ови вебинари?

Учешћем на овим вебинарима добијате прилику да будете међу првима, и део једног пионирског подухвата - једина НЛП обука у Србији, намењена искључиво просветним радницима и прилагођена њиховим специфичним потребама. Бићете у прилици да размењујете идеје, увиде, решења са онима који Вас најбоље разумеју, а то су ваше колеге.
Ова обука је за Вас уколико сте радознали, отворени за ново, волите да учите, желите да будете узор другима,  и себе доживљавате као мотиватора, иноватора и лидера; верујете да ново доба носи нова учења, волите да примењујете нова знања, волите своје ученике и свој посао, или бисте такви желели да постанете.
Или сте се можда мало уморили? Дигли руке? Мислите да не знате како даље и верујете да је око вас пуно изазова на које не знате како да одговорите? Желите, а не знате како? Ова обука је за Вас. Придружите нам се.

Предавач

Бранислава Симовић, професор енглеског језика и НЛП тренер

Шта је НЛП

НЛП (неуро-лингвистичко програмирање) је светски призната методологија, која своју примену налази у свим областима људског деловања, тачније где год комуницирате

Помаже Вам да боље упознате себе, да разумете друге, а као резултат добијате квалитетне односе, вештине да ефикасно решавате проблематичне ситуације, више самопоуздања, успех у ономе што радите и најзад, унутрашњи мир.

Више о НЛП-у можете сазнати на следећој веб страници: 

 http://nlpcentar.com/o-nlp-u/


Услови

 • Број радних сати: 20 (5 сати вебинара и 15 сати рада између вебинара) 
 • Број полазника у групи: 6-10 
 • Период одржавања: 11.11.2016. – 02.12.2016. 
 • Промотивна цена за циклус од 5 вебинара и активости између вебинара: 3000 динара, а за чланове ЗУС-а 2500 динара. 
 • Начин плаћања: Плаћање је могуће извршити одједном или у 3 рате; прву рату потребно је уплатити до почетка обуке, другу до 25. новембра 2016. године, а трећу до 7. децембра 2016. године. 
 • Пријављивање: до 09. новембра 2016. године попуњавањем обрасца за пријаву на дну ове странице или директно на следећем ЛИНКУ 

Контакт

За сва додатна питања можете се обратити на имејл: coachbraintrain@gmail.com 

Образац за пријаву попуните испод или ОВДЕ.
Comments